IRIS 4 år

En sann vän

Hon gör allt för att matte ska vara glad, följer med på alla äventyr hon får. Älskar att apportera i vatten och söka dummies i skogen.

Vacker

Iris är en mycket vacker hund som fått Excellent och CK på utställning. Älskar att visa upp sig i ringen.

Arbetsvillig

En rolig och arbetsvillig hund som inte ger upp i första taget. Vi tränar jaktapportering, lydnad, rallylydnad, sök och viltspår. Nyss fick hon sin titel RLD F i rallylydnad fortsättning. 😀 Det spelar inte så stor roll för Iris vad vi gör, bara vi tränar tillsammans.


MEYA 2 år

Kärleksfull

Precis som Iris så gör Meya allt för att hennes matte ska bli glad och följer gärna med på alla möjliga äventyr. Hon älskar att gå promenader och leka med alla familjens hundar.

Livsglad

Meya är verkligen en glad och energisk hund som njuter av varje dag i livet!

Lekfull

Meya älskar att leka med allt och alla, och bjuder gärna upp till lek genom att bära runt på leksaker.


LYCKA 1 år

Framåt och orädd

Här har vi en kavat liten tjej som inte viker sig för något. Hon hänger med på allt.

Vacker juniortik

Lycka har ställts ut både i nationella och internationella utställningar med både Excellent och CK. Hon fick dessutom ett junior CACIB på utställningen i Tvååker.

Arbetsvillig

Vi har testat på en massa olika aktiviteter, Lycka är duktig på allt. Vi har tävlat i Rallylydnad där hon fått två godkända resultat. Vi har även testat på spår, sök, viltspår och apportering. Ska bli väldigt skoj att jobba med denna hund. <3


LEO 1 år

Snäll och go

Leo är en härlig kille som är väldigt lugn för sin ålder. Han är väldigt kärleksfull och gillar alla. Speciellt alla tikar i huset som han busar och pussas mycket med.

Vacker juniorhane

Även Leo går det väldigt bra för i utställningsringen. Även han har fått Exellent och CK på både nationell och internationell utställning.

Rallylydnad

Leo är jätteduktig på rallylydnad. Han har tävlat och fått ett godkänt resultat hittills. Så vi fortsätter att träna rally. Han tycker det är superskoj.