Vi gör allt för våra hundar!

Vi kan inte tänka oss att leva utan hund, det blir alldeles för tomt. Vi köpte vår första gemensamma hund 1994. Vi har haft Tervueren, Tibetansk spaniel och Flatcoated retriever. När vi köpte vår första Flat 2009 så blev vi sålda, nu vet vi vilken ras som passar oss bäst.

Vi har just nu två underbara Flatcoated retrievers. Vår tik Iris som är 3 år är en en mycket trevlig, vacker och lättlärd hund. Eftersom hon är både fin exteriört och duktig på att arbeta i olika hundaktiviteter så vill vi avla vidare hennes gener för att fortsätta att utveckla vår ras. Vår tanke med denna kull är att spara minst en valp själva. Kan eventuellt bli två. 🙂

Sen har vi Meya som är 1 år gammal. Hon är en energisk och underbar flatt. Henne kommer vi tävla mycket med i rallylydnad och vanlig lydnad samt ställa ut! 

Kennelnamnet Flattlyckan kom vi på under en semester. Det blev just Flattlyckan eftersom vi känner en stor lycka med våra Flatcoated retrievers, vilket är något vi vill att våra valpköpare också ska känna! 


Anette Ekman

Kennelägare


Sandra Ekman

Delägare & Hundinstruktör


Christer Ekman

Delägare & Ekonomiansvarig


Hampus Ekman

Kennelmedarbetare