Vi är en nystartad kennel som nu väntar vår första kull. Vår dröm har alltid varit att starta upp en kennel och avla på våra fina hundar, och nu har den precis blivit verklighet. Våra hundar är allsidiga och arbetar inom många olika grenar, såsom spår/sök, rallylydnad, vanlig lydnad och utställning. Dessutom tränar vi apportering som ingår i rasens jakt, vilket hundarna älskar. 

Det vi vill uppnå med vår uppfödning är friska och sunda hundar med bra exteriör som kan jobba allsidigt. Eftersom Flatcoated retriever är en aktiv ras så arbetar dom gärna med vad som helst, vilket gör dom lättlärda och roliga! Vi väntar med spänning på vår första kull. 

Vi är alltid tillsammans med våra hundar, eftersom Christer jobbar natt och vi andra jobbar eller går till skolan under dagarna. Våra hundar får dessutom alltid följa med oss överallt, eftersom hundarna för oss verkligen är som en familjemedlem. Självklart kan de vara ensamma hemma när det behövs också, det är en viktig träning som inte får glömmas bort.

Dom gillar att följa med i bilen när vi ska till djuraffärer, åker gärna med på semester i husvagnen eller bäst av allt, gå långa skogspromenader. På sommaren älskar hundarna att följa med ut i trädgården och se hur morötterna växer, för att sedan få vara med och plocka och äta dom!

Vi bor i en villa i Mantorp, vilket gör att valparna kommer få fina ytor att befinna sig på. Vi kommer ha olika valphagar inomhus där dom kan aktiveras, sova eller leka med varandra. Dessutom kommer vi ha en stor hage ute på gräset, där dom kan få vara när dom blir äldre! Vi kommer alltid ha någon som har koll på valparna, eftersom vad som helst kan hända dom små liven.

Att köpa valp från oss innebär ett aktivt liv med sin hund och att man får en riktig familjemedlem som kommer älska att följa med på alla sorters äventyr. Eftersom rasen är så aktiv av sig så är denna ras inget för soffpotatisar. Den fungerar bra ihop med barn och kommer verkligen kännas som en sann familjemedlem.