Hector är en väldigt snäll och trevlig pojke med mycket energi. Han är tydlig i sitt språk och tycker om allt och alla, spelar ingen roll om det är främlingar eller inte. Han anpassar sig snabbt till nya situationer och är lugn och sansad.

Hector är en hund som ligger på sofflocket och myser när matte gör det och då har han lätt att komma ner i varv och är otroligt gosig. Men om han själv fick välja skulle han nog hellre vara ute och springa fritt i skogen eller träna något.

Hector är en väldigt samarbetsvillig hund som alltid gör sitt bästa. Han arbetar med den som vill, spelar ingen roll vem som är förare eller vilken hundsport det är. Vårt fokus med Hector har i första hand varit utställning. Men nu när han mognat och sansat sig och stadgan sitter, så har vi börjat lägga fokus på jaktträningen. Vi hoppas kunna starta på prov inom en snar framtid.

I övrigt har vi tränat Nose Work, rallylydnad, viltspår och drag av olika slag. När vädret tillåter är vi även aktiva med att cykla och simma, vilket han älskar. Han har tävlat i flera av ovannämnda hundsporter med fina resultat och mer kommer det bli med denna fantastiska herre!

Jennifer Eklund